top of page
Daily Shorts. (9).png
BayQer transparant.png
BayQer transparant.png

VOORSTELLING

BayQer nodigt U uit op de onvergetelijke lancering van ons concept!

zondag 25 juni 2023
GRATIS BBQ TASTING

Daily Shorts. (7).png

IRON ART WITH A HEART

Bij BayQer begrijpen we dat iedereen een unieke visie heeft voor zijn tuin. Daarom bieden we  zowel een Standaard Collectie als een Limited Collectie aan. In onze standaard collectie vindt u  tijdloze ontwerpen die een vleugje elegantie toevoegen aan elke buitenruimte.

 

Voor degenen die op zoek zijn naar iets exclusiefs, biedt onze Limited Collectie een reeks  unieke en onderscheidende elementen die uw tuinontwerp naar een hoger niveau tillen. 

 


“Creëer een buitenruimte waar comfort en stijl samenkomen.”

COLLECTIES

Met de Standaard Collectie van BayQer stellen we graag een uitgebreid assortiment aan  unieke barbecues, tuinelementen en accessoires aan u voor. Deze collectie is speciaal  ontworpen om aan de behoeften en smaak van onze klanten te voldoen, met een  verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

EEN UNIEK STATEMENT IN UW TUIN

8

Ontwerpen

300

Werkuren

6

Werknemers

58

KG Vlees Gebakken

PARTNERS

Bij BayQer zijn we trots op onze samenwerkingen met geweldige partners. Deze partners delen onze passie voor barbecuen en hebben een bijdrage geleverd aan het succes van ons platform. We stellen ze graag aan je voor!

Wil je ook partner worden van [Jouw BBQ-website]? We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen met bedrijven en organisaties die onze missie ondersteunen. Klik op de onderstaande knop om het contactformulier in te vullen. We kijken ernaar uit om van je te horen en de mogelijkheden te bespreken!

CONTACT
bottom of page